17 aug. 2010

Tailor Store

 
Här är en väldigt intressant och läcker internetbutik ett måste får både killar och tjejer, män och kvinnor. Vilka möjligheter att få sin egen grej. Gå in och prova för det är jätteläckert. Speciellt för alla som gillar snygga kläder.


Tailor Store lanserar skräddarsydd pikétröja på nätet.  www.tailorstore.com

Ett nytt, enkelt och revolutionerande sätt att själv designa en klassisk pikétröja. I likhet med företagets redan tidigare så uppmärksammade och flerfaldigt prisbelönta skjortdesigner kan man nu alltså även skapa sin egen pikétröja. I en enkel och användarvänlig designprocess guidas man av tydliga instruktioner när man väljer detaljer, färger, knappar, brodyr, kontrasttrådar, passform, mått mm. För att se detaljerna på plagget zoomar man helt enkelt in eller så vänder man tröjan på skärmen och ser hur den tar sig ut från sidan eller bakifrån. Tailor Stores kunder kommer från och med nu inte bara att klä sig i unika skjortor utan kan även känna sig unikt avslappnade i sina egendesignade och måttsydda pikétröjor.

Att designa måttbeställda skjortor och pikétröjor på nätet är nytt. Det ger kunden en helt unik upplevelse och dessutom helt unika plagg, säger Jan Höjman, VD Tailor Store Sweden.

Tailor Store har flera gånger uppmärksammats som en ledande aktör inom e-handel och bland annat utnämnts till bästa e-handelsföretag i Skandinavien 2006. Företaget nominerades nyligen till ”Årets e-handel 2009” av organisationen Svensk Handel. Denna utnämning avgörs under Retail Awards i Stockholm den 11 mars 2009. På krage, fickor, manschett och många andra detaljer i ett användarvänligt designverktyg. Betalning sker via kreditkort eller mot faktura och leverans sker efter ca tre veckor. Utbudet av tyger är mycket brett och priserna är attraktiva.

 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar