16 jan. 2009

Asia Cook middag för fyra


I kväll var vi på Asia Kock i Helsingborg och firade Jeanettes födelsedag. Vi valde MONGOLISK BARBECUE för då är det ju som buffé och man väljer själv ingredienser och kryddor.

Vi har varit där rätt ofta faktiskt och deras service är enkel men väldigt god, dom gör ett fint intryck och mankänner sig väldigt välkommen.

En sak om man inte är van vid mongolisk barbeque så fråga tjejerna de berättar så man undviker att göra bort sig, vilket är ganska svårt men ändå. Nyckeln till framgång är att inte dricka kolsyrat för då kan man inte pröva lika mycket, fyller för fort, och sedan inte fylla talriken för mycket åt gången. Sedan undrar man hur välbetald deras diskare har eftersom de byter ut tallrikarna hela tiden . Det borde kunna bli en del nya arbetstillfällen om alla resturanger hade barbequen eftersom diet skulle behövas en ny diskare på var restaurang

Se det var inte så svårt att fixa 3000-4000 nya arbeten. :) Nej men skämt åtsido prövanågon gång när ni är i Helsingborg ni blir säkert nöjda. Skulle sedan inte mongoliska rätten verka passa har de en massa andra goda rätter, varför inte pröva något med sötsur sås i Hong Kong stile, lite mer rökt smak. men väldigt god sås.

Bon Apetit

1 kommentar:

  1. Är det samma restaurang vi varit på tillsammans tidigare?
    Just nu har vi ätit så jag känner inte suget så jag får väl läsa din blogg lite senare igen.

    SvaraRadera